StoryEditor

Otac stradale djevojčice: ´Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli´

Piše D  /  24.05.2019., 02:05h

Prometna nesreća u kojoj je poginula sedmogodišnja djevojčica potresla je zagrebačko naselje Blato. Policija je potvrdila kako je 33-godišnji vozač automobila marke BMW krapinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,34 promila naletio na djevojčicu koja je s ocem prelazila preko pješačkog prijelaza.

– Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće proć‘ tako lako. Ja sam stajao na zebri, jedan je dojurio odozgora. Stao sam tu i rekao: ‘Čekajte cure, vidite kako ovaj juri.‘ Stali smo. I zavoj je, nepregledno je, a po zvuku ne čujem nikoga. Kažem da možemo i moja Greta je krenula. I ovaj je dojurio, koja je to brzina bila, vidite da nema tragova kočenja, nema ničega – rekao je otac preminule djevojčice.

Stanovnici Blata ogorčeni su jer, kako kažu, vozači stalno jure Karlovačkom cestom, a uklonjeni su ‘‘ležeći policajci‘‘ jer su se neki mještani žalili kako im zbog njih pucaju prozorska stakla i fasade. Isto tako, tvrde, nema ni patrola prometne policije koje bi trebale sankcionirati prekršitelje. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:25