Article_Top_970x250

Otac djevojčice koja je bila dva sata u autu na +40 u šoku: Otišao na posao, a ona ostala unutra

Četverogodišnja djevojčica

Otac djevojčice koja je bila dva sata u autu na +40 u šoku: Otišao na posao, a ona ostala unutra

srp 06, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PIXSELL

Neslužbeno se doznaje da se dijete bori za život u riječkoj bolnici te je priključeno na aparate, a liječnička pomoć bila je potrebna i šokiranom ocu

Četverogodišnje dijete u Rovinju je dva sata bilo zatvoreno u automobilu u kojem je temperatura bila 40 stupnjeva i u teškom stanju prevezeno je najprije u pulsku, a zatim u riječku bolnicu.  Hitnu pomoć pomoć je četvrtak oko 14.30 sati pozvao upravo djetetov otac rekavši da djetetu nije dobro.

Kako doznaje 24sata, šokiranom ocu je također trebala liječnička pomoć i samo je ponavljao: „Što sam učinio? Kako sam mogao ostaviti svoje dijete?“  Iz Hitne su potvrdili kako ih je otac nazvao.

Kako neslužbeno saznaju u 24sata, dijete je taj dan bilo s ocem koji je dobio poziv da ima puno posla u frizerskom salonu, u kojem navodno radi, i da dođe na 15 minuta. Dijete je ostalo u užarenom automobilu, a posao se oduljio.

“Dijete je disalo, ali je bilo u komi. Tlak joj je bio dosta nizak, a odmah smo u terapiju uključili kisik te je otvoren venski put. Dijete je bilo i pod temperaturom koja je iznosila 38,2 stupnja Celzijevih i žurno se krenulo za pulsku bolnicu.

Liječnički tim je uložio sve napore da stabilizira dijete, a djevojčica je dobila i terapiju za olakšavanje disanja“,  rekla je za 24sata Gordana Bilić Antić iz Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije

Neslužbeno se doznaje da se dijete bori za život u riječkoj bolnici te je priključeno na aparate.

Policija još ne želi otkrivati detalje slučaja jer još se utvrđuju sve okolnosti. Potvrdili su da je riječ o državljanima Hrvatske.

Dnevnik.ba