StoryEditor

Otac bijesan zbog onoga što je učiteljica napisala njegovom sinu

Piše D  /  20.04.2019., 05:04h

U Pennsylvaniji jedna je učiteljica matematike razbjesnila oca učenika trećeg razreda do te mjere da je otac pokrenuo peticiju kojom se poziva na njezin otkaz.

Naime, u testu je zahtjevna učiteljica tražila da učenici riješe što više zadataka u tri minute, a dječak je u predviđenom periodu odgovorio na 13 od ukupno 60 zadataka.

Učiteljica nije bila impresionirana njegovim rezultatom pa je napisala komentar ‘Jadno je da si u tri minute riješio samo 13 zadataka‘.  Chris Piland, otac školarca, bio je toliko ogorčen ovakvim pristupom da je pokrenuo peticiju za suspendiranje učiteljice te je do sada prikupio više od 15.000 potpisa, prenosi Mirror.

Chris smatra da se dijete ne može motivirati ovako grubim pristupom, a s njim se slažu i mnogi drugi koji su peticiju vidjeli na društvenim mrežama.

- Iako nemam dijete ovo zvuči mučno. Tako je neprofesionalno i pogrešno - jedan je od komentara podrške na Facebooku. - Nijedan učitelj nema pravo pisati tako strašne komentare o radu malog djeteta - zaključio je drugi korisnik.

Učiteljica je trenutno pod istragom, a upraviteljica škole Rose Minniti objasnila je da se radi o kadrovskom pitanju te da će na temelju činjenica i dokaza učiniti ono što je najbolje za učenike, neovisno o pritiscima s društvenih mreža, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 13:14