StoryEditor

Osumnjičenom u slučaju Dragičević određen jednomjesečni pritvor

Piše D  /  21.09.2018., 11:09h

Kako je priopćeno, u kaznenom predmetu Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka a u vezi s počinjenim kaznenim djelom ubojstvo na štetu Davida Dragičevića iz Banje Luke, tužitelj ovog Tužiteljsva nakon ispitivanja osumnjičenog lica A.K., rođenom 1982.godine iz Banja Luke, stavio je jučer prijedlog Osnovnom sudu u Banjoj Luci za određivanjem mjere pritvora zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Pomoć počinitelju poslije izvršenog kaznenog djela.

‘‘Tužitelj je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsificirati dokaze ili tragove važne za kazneni postupak, te iz razloga postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke.

Nakon razmatranja prijedloga za određivanje mjere pritvora sudac za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci, donio je rješenje kojim je osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od mjesec dana. Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka i dalje intenzivno provodi istragu u gore spomenutom kaznenom predmetu‘‘, saopćeno je iz ovog Tužiteljstva.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:56