StoryEditor

Oštra poruka Marijana Knezovića militantnom političkom Sarajevu

Piše D  /  27.11.2018., 02:11h

Ipak, kako navodi Knezović, nejasno je kako će tamo biti i zastava bh. Hrvata s obzirom na to da Hrvati nemaju predstavnika u Predsjedništvu BiH.

Zastava hrvatskog naroda Dodiku ne smeta, ali kako navodi Knezović, smeta militantnom političkom Sarajevu.

´Dvojica bošnjačkih cirkusanata, Komšić i Džaferović, sklanjaju zastavu srpskog naroda ispred Dodikovog ureda, naravno kada njega nema u uredu, pa je on vraća. Nije problem što je u predsjedništvu BiH ispred ureda srpskog člana predsjedništva zastava srpskog naroda, problem je što u predsjedništvu nema i zastave hrvatskog konstitutivnog naroda jer nemamo ni predstavnika.

Zastava srpskog naroda ima itekakve veze s BiH. Ali nemam pojma kakve veze s BiH i hrvatskim članom predsjedništva ima koljač hrvatskog naroda, Josip Broz Tito, kojeg psihički nestabilni Komšić vješa u svoj ured, što je vrhunac njegove političke sposobnosti jer ništa kompleksnije od toga ni ne može provesti. BiH ima zajedničku zastavu, ali postoji samo kroz tri različite, što Dodik jako dobro shvaća pa mu ni zastava Hrvata u BiH i HRHB nimalo ne smeta, za razliku od militantnog političkog Sarajeva.´, napisao je Knezović.

R. I./ Dnevnik.ba

23. travanj 2024 08:28