StoryEditor
društvene mreže

Ostavila je posao u kafiću da bi žbukala: "Govore mi da sam prelijepa za ovaj posao"

Piše desk  /  28.08.2022., 17:46h

Priznala je i da joj je nedostatak fizičke snage isprva predstavljao problem, no da je onda krenula u teretanu

Melissa Borsellino (27) postala je zvijezda društvenih mreža zbog svoje neobične životne priče, odnosno neobičnog izbora zanimanja. Naime, Melissa je radila kao voditeljica kafića, no taj je posao napustila kako bi se bavila žbukanjem.

Za The Sun je rekla kako je uvijek bila "ženstvena djevojka", a posao obavlja s umjetnim noktima i ekstenzijama u kosi. Posao je promijenila, kaže, zato što se u kafiću osjećala tjeskobno. Odlučila je napustiti svoju zonu komfora i naučiti novu vještinu, prenosi Index.hr.

Kaže da je njen njegovan i ženstven izgled među novim kolegama znao izazvati zbunjenost, a neki su joj čak rekli da je prelijepa da bi se bavila žbukanjem.

"Još uvijek nisam srela drugu ženu na svom poslu. Jasno mi je da je neobično vidjeti djevojku s ekstenzijama i umjetnim noktima, ali sam naučila ignorirati šokirana lica", rekla je Melissa za The Sun.

U posao ju je uveo tata Tony

"Morala sam se ostaviti ugostiteljstva jer sam bila anksiozna, posebno zbog toga što sam disleksična. Moje opcije su tamo bile ograničene, a vodila sam borbu i s računalima", dodala je.

Napomenula je i da je potom razmišljala o tome kako bi sada mogla zarađivati za život, a za pomoć je pitala tatu Tonyja, koji žbuka već 40 godina. "On je bio skeptičan pa sam se morala dokazati", kaže Melissa koja je tati trebala pokazati da joj nije strano "uprljati se" na poslu.

Priznala je i da joj je nedostatak fizičke snage isprva predstavljao problem, no da je onda krenula u teretanu. Osim toga, trebala se naviknuti i na podcjenjivačke komentare.

"Morala sam zaraditi poštovanje kolega i muških klijenata", objasnila je dodavši kako se muškarci s kojima radi često ponašaju patronizirajuće. No i s tim se, kaže, također naučila nositi.

Dnevnik.ba

31. siječanj 2023 01:46