Article_Top_970x250

Osijek želi domaćinstvo kvalifikacija: Očekujemo da se reprezentacija vrati

hrvatska reprezentacija

Osijek želi domaćinstvo kvalifikacija: Očekujemo da se reprezentacija vrati

lis 13, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Hrvatski nogometni savez uskoro mora donijeti odluku gdje će se igrati domaća utakmica reprezentacije u doigravanju za Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Neki mediji ističu da će to biti Maksimir i Zagreb, a iz Osijeka javio se prvoligaš koji smatra da se utakmica treba igrati na Gradskom vrtu.

Očekujemo da se reprezentacija zapravo vrati u Osijek nakon što je, zbog poznatih okolnosti, susret s Fincima prebačen na riječku Rujevicu. Nismo tada radili nikakav presing niti dizali galamu, podredivši sve interesima nacionalne vrste. No, u međuvremenu smo sredili travnjak, uložili pritom značajna sredstva, postavili smo i novi semafor i zaista više nema nikakvog razloga da ne dobijemo domaćinstvo u izlučnim kvalifikacijama, ističe direktor osječkog prvoligaša Igor Galić, prenosi HRT.

Galić nimalo ne dvoji da bi Gradski vrt po svakom pitanju bio spreman za tako važan sportski događaj:

Kako nema prepreka u bilo kojem smislu, očekujemo od Saveza upravo takvu odluku – da mi dobijemo domaćinstvo! Rekao bih da je logično da jedino u Osijeku, što se navijačkog ozračja tiče, može biti odigrana tako važna utakmica, s obzirom na sve ono što su pokazala dosadašnja iskustva na svim stadionima u HNL-u, na kojima je igrala Hrvatska, poručio je direktor Bijelo-plavih.

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250