StoryEditor
sp u kataru

Organiziran čarter let Mostar - Doha za polufinalni spektakl SP-a između Hrvatske i Argentine

Piše desk  /  10.12.2022., 14:36h

Plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru, Hrvatska je napravila ludnicu koja se osjeti i širom BiH. Zato, sjajna vijest stiže iz agencije Sol Azur, koja organizira izravan let iz Mostara za Dohu kako bi ljubitelji nogometa iz prve ruke pratili spektakl između Hrvatske i Argentine.

Osiguravši mjesto u polufinalu Svjetskog prvenstva, Hrvati su oduševili sve svoje navijače, kako u njihovoj, tako i u zemljama širom Balkana.

U Bosni i Hercegovini slavilo se do ranih jutarnjih sati, a jasno je da će euforija trajati sve do sljedeće utakmice koja je zakazana za utorak.

Nema sumnje da nas očekuje još jedan spektakularan meč. Stoga, turistička agencija Sol Azur odlučila se pobrinuti da ljubitelji ovog sporta imaju opciju pratiti veliki nogometni spektakl iz prve ruke, osiguravši direktan čarter let iz Mostara za Dohu.

Za Klix.ba poznate su osnovne informacije.

Let iz Mostara za Dohu polazi 13. prosinca ujutro u 6 sati. Po dolasku u prijestolnicu Katara, posjetitelji će imati priliku uživati u cjelodnevnom boravku, sve do navečer kada je utakmica.

Susret između Hrvatske i Argentine zakazan je navečer za 22 sata po lokalnom vremenu, a odigrati će se na stadionu Lusail - što znači da će navijači imati priliku vidjeti najveći i najmoderniji stadion u Kataru za Svjetsko prvenstvo. Njegov kapacitet je 89.000 sjedećih mjesta.

Cijena leta i transfera do stadiona iznosi 1.390 eura, dok je ulaznica treće kategorije za utakmicu 390 eura.

Povratak iz Dohe za Mostar je predviđen za srijedu 14. prosinca, također u jutarnjim satima.

Kako saznaje Klix, zainteresiranost za ponudu agencije je ogromna, a već stižu pozivi za rezervaciju leta širom Bosne i Hercegovine, što je još jedna potvrda da Vatreni i odavde dobijaju veliku podršku. Broj mjesta je ograničen, stoga, ukoliko ste prepoznali idealnu priliku da navijate za omiljeni tim i osjetite nogometnu groznicu iz najbližih redova, znate što vam je činiti.

Prijave traju još danas i sutra, a više informacija možete saznati putem sljedećeg linka, brojeva telefona agencije +387 33 550 540; +387 61 616 160 te na WhatsApp broj +387 62 619 999.

Hrvati su sinoć, podsjetimo, nakon duge i neizvjesne utakmice, osigurali prolazak u polufinale. A u najgorem slučaju čeka ih borba za treće mjesto na Mundijalu, što je već veliki uspjeh.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 00:42