StoryEditor
TRAJE POTRAGA ZA MATEJEM

Organizator tuluma u Gotiku: ‘Nisu imali rezervaciju, pitao sam ih jesu li bili ugroženi...‘

Piše Desk  /  03.01.2022., 13:47h
Četvrti je dan potrage za mladićem iz Splita, policijske patrole čamcima traže Mateja Periša, a organizator tuluma rekao je kako su mu Matejevi prijatelji rekli da nije bilo nikakvog sukoba u klubu.

Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije. Nitko ih nije dirao, niti je bilo problema, ispričao je za Blic menadžer kluba Gotik u kojem je nestali Matej Periš (27) s društvom bio na zabavi u noći na Staru godinu, prenose 24sata.hr.

Ispričao je kako je razgovarao s Matejevim prijateljima koji su mu rekli da je 'sve bilo super'. 

- Pitao sam njegove prijatelje jesu li bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Potvrdili su da ni s kim nisu bili u sukobu., da su bili svi ljubazni - kaže organizator ovog tuluma,koji je inače poznati beogradski ugostitelj. 

Ranije su iz kluba za Telegraf rekli da će na sve insinuacije o ovom slučaju odgovoriti njihov odvjetnik, kao i da se nadaju pozitivnom ishodu, odnosno da će Matej Periš biti pronađen.

Inače, potraga ispred Gotika kod Beton hale u Beogradu traje i dalje, a dvije patrole riječne policije patroliraju duž Save u potrazi za Matejem. Jedna patrola se usidrila kod Gotika te pretražuje i teren, a patrolirali su i oko Pančevačkog mosta te kod Dunava.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 03:09