StoryEditor

Oreščanin se žalio sucu, Bjelica miran: Bili smo bolji za taj gol

Piše D  /  03.04.2019., 09:04h

Mislim da na smo na kraju zasluženo slavili s golom razlike. Nije bila neka ljepotica, ali smo bili bolji za gol. Kontrolirali smo Hajduk, nisu nam parirali u sredini. U napadu nam je nedostajalo malo kreativnosti, ali pobjeda je pobjeda, rekao je nakon derbija na Poljudu trener Dinama Nenad Bjelica.

Nakon utakmice trener domaćih Siniša Oreščanin imao je što za prigovoriti sucu Damiru Batiniću kojem je odlučio ‘pojasniti‘ neke stvari na putu do svlačionice. 

Smireniji i zadovoljniji bio je Nenad Bjelica na drugoj strani. Gosti iz Zagreba nisu imali posjed, ali su bolje izgledali na terenu cijelu utakmicu. Hajduk nije stvorio čistu gol šansu, a Dinamo je kontrolirao sredinu terena i na kraju slavio s 1-0.

- Htjeli smo ih limitirati kroz sredinu i stali smo u dvije šestice, za razliku od ostalih utakmica u kojima smo igrali sa Šunjićem. Limitirali smo ih i mislim da je to bio ključ pobjede - jasan je Bjelica.

Fran Tudor utakmicu je krenuo na neprirodnoj poziciji, u napadu s Jairom. No, to nije impresioniralo goste iz Zagreba.

- Malo nas je zbunilo na početku jesu li promijenili sistem u 4-2-3-1, međutim igrali su u 4-4-2 kao i uvijek. No i da su igrali nešto drugačije bili bi spremni.

Dinamo sad ima 14 bodova prednosti ispred drugoplasirane Rijeke i velika 24 boda prednosti ispred petoplasiranog Hajduka. Do kraja prvenstva je još devet kola i Dinamo je vrlo vjerojatno novi/stari prvak Hrvatske. Ali motivacije im u nadolazećim susretima neće nedostajati

- Kad nosiš dres Dinama u svakoj utakmici moraš imati veliki motiv - zaključio je Bjelica, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 15:05