Article_Top_970x250

Orašje: Ugovoreni prijevozi učenika do kraja školske godine

Posavska županija

Orašje: Ugovoreni prijevozi učenika do kraja školske godine

sij 11, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Prijevoz učenika vršit će se po redovnom već utvrđenom rasporedu i za sve učenike je besplatan, stoji u priopćenju iz Općine Orašje.

Potpisani su svi ugovori za prijevoz učenika u školskoj 2017/2018. godini. Za tu uslugu proračunom je planirano 180.000,00 KM. Čakro Turs prevozit će učenike na relacijama: Oštra Luka, Bukova Greda, Bok, Donja Mahala - Orašje,zatim Tolisa, Donja Mahala - Orašje, relaciji Kostrč - Tolisa i Bok - Oštra Luka.

Firma Ljaljić Turs iz Čelića dobila je poslove prijevoza učenika na relaciji Matići - Kostrč - Orašje, relaciji Matići - Bok i relaciji Kopanice, Vidovice, Lepnica, Dusine - Orašje.

Iako su tek potpisani ugovori za prijevoz učenika, zbog toga što je otvoreni postupak javne nabave bio prvo u cijelosti poništen, a potom i ponavljan za još dva lota nakon ponovljenog postupka, zahvaljujući pregovaračkom postupku, a u skladu sa zakonom, redovan prijevoz učenika bio je organiziran i u prvom polugodištu. Prijevoz učenika vršit će se po redovnom već utvrđenom rasporedu i za sve učenike je besplatan, stoji u priopćenju iz Općine Orašje.

Article_Bottom_970x250