Article_Top_970x250

Orašje: Poništen postupak za izgradnju pročistača vode za piće

posavska županija

Orašje: Poništen postupak za izgradnju pročistača vode za piće

srp 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Na službenim stranicama općine Orašje objavljena je informacija kako je općina Orašje poništila postupak javne nabavke za izgradnju pročistača vode za piće u Kostrču. Natječaj je poništen jer općina nije dobila suglasnost Europske investicijske banke

-Općina Orašje poništila je postupak javne nabave za projektiranje i izgradnju pročistača vode za piće u Kostrču. Postupak je poništen zbog toga jer Općina Orašje nije dobila suglasnost Europske investicijske banke, prenosi OrasjeNews.

Posjetimo se, pročistač pitke vode dugo je najavljivan projekt općinskih vlasti.  Načelnik Stanko Vicnetić ga je najavio u izbornoj godini. Postupak izgradnje je već jednom bio pokrenut, pa poništen zbog nedostatka sredstava.

Mještani općine Orašje već dugo vremena opravdano se žalu na kvalitetu gradske vode. Na društvenim mrežama se često objavljuju fotografije i snimci prljave vode iz gradske vodovodne mreže. S obzirom da od pročistača vode u skorije vrijeme neće biti ništa, kvaliteta vode biti će ista kao i dosada.

Dnevnik.ba

Tagovi: