Article_Top_970x250

Oproštajno pismo: 'Ubio sam ih sve. Morao sam to napraviti...'

tragedija

Oproštajno pismo: 'Ubio sam ih sve. Morao sam to napraviti...'

sij 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Samoubojica i trostruki ubojica ostavio je oproštajno pismo na mjestu gdje se ubio. U njoj se obraća obitelji, priznaje što je napravio te kaže da je to morao napraviti. Ne objašnjava zašto niti ih moli za oprost

Višestruke ozlijede glave nastale bridovitim predmetom, to je nakon nalaza obdukcije utvrđeno uzrokom  smrti  Darka Obrovca (37), majke mu  Zvjezdane Obrovac (65) i njezine svekrve Ane Benković (81). Njih je u nedjelju pobio Čedomir Keran (61) u Sukošanu kraj Zadra, prenosi 24.sata

Čim su u sedam ujutro otvorili vrata stare kuće oko koje se spore, nasrnuo je na njih najvjerojatnije sjekirom i izmasakrirao ih udarcima po glavi. Nitko od mještana nije htio ući u kuću do dolaska policije koju je dočekao stravičan prizor. Čedomir Keran nakon toga ponašao se normalno, pozdravljao susjede, komentirao vrijeme i popio kavu u uobičajenom kafiću, čak smo čuli i da se šalio s mještanima. Nitko nije primijetio ništa neobično. Potom je trostruko ubojstvo telefonski priznao prijateljici, odvezao se mopedom  u svoje polje iznad Sukošana te si presudio zavezavši omču oko vrata i propucavši se puškom koju ilegalno posjeduje.

Ne moli za oprost

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti propucavanje automatskom puškom, a vješanje je očito bilo dodatno osiguranje da će zbilja umrijeti u "kombiniranom samoubojstvu", kako ga se službeno naziva. Samoubojica i trostruki ubojica ostavio je oproštajno pismo na mjestu gdje se ubio. U njoj se obraća obitelji, priznaje što je napravio te kaže da je to morao napraviti. Ne objašnjava zašto niti ih moli za oprost. 

Pogreb Čedomira Kerana  je u srijedu u 15 sati na mjesnom groblju u Sukošanu, a tri žrtve najvjerojatnije će biti pokopane u zajedničku grobnicu, no još nije odlučeno kad.  

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250