StoryEditor
emotivna objava

Oprah Winfrey podijelila tužnu vijest: ‘Mogli smo osjetiti kako mir ulazi u sobu kad je otišao‘

Piše desk  /  10.07.2022., 13:53h

- Jučer sam s obitelji uz njegovu postelju imala svetu čast svjedočiti kako je čovjek odgovoran za moj život udahnuo posljednji put. Mogli smo osjetiti da mir ulazi u sobu kad je otišao - napisala je Oprah uz video koji je nastao prije nekoliko dana u dvorištu njezina oca Vernona Winfreya.

Jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica na svijetu Oprah Winfrey (68) trenutno proživljava najteže trenutke u životu. Preminuo je njezin otac Vernon Winfrey (89) od kojeg se Oprah oprostila emotivnom objavom na društvenim mrežama. 

- Prije manje od tjedan dana odali smo počast mom ocu u njegovom dvorištu. Moj prijatelj i gospel pjevač Wintley Phipps pozdravio ga je pjesmom. Osjetio je ljubav i uživao u njoj dok više nije mogao govoriti. Jučer sam s obitelji uz njegovu postelju imala svetu čast svjedočiti kako je čovjek odgovoran za moj život udahnuo posljednji put. Mogli smo osjetiti kako mir ulazi u sobu kad je otišao - napisala je Oprah uz video. Snimka je nastala prije nekoliko dana u njegovom dvorištu kada ga je slavna voditeljica iznenadila 'proslavom zahvalnosti' uz najbliže prijatelje i obitelj. 

Ispod objave odmah su se počeli nizati brojni izrazi sućuti shrvanoj voditeljici, a brojni pratitelji pohvalili su je zbog predivnog oproštaja kojeg je priredila ocu, inače poznatom brijaču koji je također 16 godina služio i u vijeću Metroa Nashville.

Od Winfreya se oprostio i gradonačelnik Nashvillea John Cooper na svom Twitteru.

- Izražavam najdublju sućut obitelji Vernona Winfreyja. Vernon je 16 godina služio u Vijeću Metroa i posvetio je svoj život poduzetništvu, brijanju i mentorstvu mladih ljudi u zajednici - poručio je Cooper. 

Inače, voditeljica je prije četiri godine ostala i bez majke Vernite Lee koja je umrla u 83. godini života. 

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:46