StoryEditor

Opljačkana banka u Imotskom, policija traži pomoć građana

Piše D  /  19.02.2019., 05:02h

U splitsko-dalmatinska traži pomoć građana u prepoznavanju dvojice muškaraca koji se dovode u vezu s razbojništvom počinjenim 1. veljače u 18:40 sati u poslovnici Privredne banke u samom središtu Imotskog, na Trgu Matice Hrvatske.

Jedan muškarac je visine oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, lokalnog naglaska. Tijekom pljačke imao je lice obojeno crnom bojom. Bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom preko glave, donji dio tamnoplave trenirke te crne tenisice s bijelim potplatom i logotipom Nike. Nosio je crno-plavi ruksak, a na rukama je imao plave PVC rukavice. Tijekom razbojništva imao je pištolj, piše 24sata.hr.

Drugi muškarac je visine od 180 do 185 centimetara, srednje tjelesne građe, a starost mu procjenjuju na 40 do 50 godina. Ima uže lice, prosijedu bradu, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u zelenu majicu s kapuljačom preko glave, sive hlače i tamne cipele.

Policija moli građane da, ukoliko prepoznaju osobe s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobnim dolaskom, putem telefona 192 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Informacije se mogu dostaviti i anonimno.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 18:04