StoryEditor

Opljačkali Đakića dok je bio na godišnjem

Piše D  /  19.08.2020., 06:08h

Đakiću su lopovi ukrali novac i druge vrijedne predmete. Materijalna šteta, kako su za Telegram rekli iz Policijske uprave virovitičko-podravske, prelazi 25.000 kuna.

Đakić krađu nije htio detaljnije komentirati. 

“Policija provodi kriminalističko istraživanje pa ne bih želio u ovom trenutku davati izjave”, kratko je rekao Telegramu.

Policijska uprava virovitičko-podravska potvrdila je da je između 31. srpnja i 8. kolovoza nepoznati počinitelj provalio u Đakićev dom. 

“S dosad neutvrđenim alatom provalio je vrata stana 60-godišnjaka i otuđio novac i druge vrijedne stvari”, kažu iz policije dodajući da su protiv nepoznatog počinitelja podnijeli kaznenu prijavu.

Ovo je posljednji u nizu problema za obitelj Đakić i, kako se čini, jedan od rijetkih koje nisu sami izazvali. 

Podsjetimo, u lipnju se još jedan sin šefa Hvidre i moćnog HDZ-ovca, dugogodišnjeg saborskog zastupnika Josipa Đakića našao na stranicama crne kronike. Nakon braće Ivana i Hrvoja, koji su s policijom imali problema zbog nasilničkog ponašanja, treći sin, 21-godišnji Tomislav, uhićen je zbog prijetnji službenim osobama, za što je predviđena kazna od šest mjeseci do pet godina.

On je ispred zagrebačkog restorana Trnjanka izvrijeđao četvoricu policajaca i prijetio im. Županijski sud u Zagrebu odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 19:23