Article_Top_970x250

​Opljačkali benzinsku pa ih policija sustigla u pravoj filmskoj potjeri

sarajevo

​Opljačkali benzinsku pa ih policija sustigla u pravoj filmskoj potjeri

ožu 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Ilustracija

Policijska potjera okončana je u Sarajevu uhićenjem dvije osobe na području općine Centar, a koje su nešto ranije počinile kazneno djelo razbojništvo, opljačkavši benzinsku crpku u Vogošći. Kako saznaje Avaz, tijekom potjere razbojnici su se autom zabili u policijsko vozilo. Ovo je za Avaz.ba potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo. Naime, razbojnici su se nakon pljačke u Vogošći dali u bijeg, a potjera je okončana na Kovačićima, kod OHR-a, gdje je trenutno promet blokiran.

Osumnjičeni Benjamin Spahović i Nedim Hasić uhićeni su kod OHR-a. Kod Spahovića i Hasića policajci su pronašli pištolj koji je korišten prilikom razbojništva na benziskoj crpki Hifa, koja se nalazi u Vogošćanskom naselju Ugorsko. Pljačka se dogodila u 19.19 sati, a razbojnici su se dovezli vozilom Lancia za koje istražitelji provjeravaju je li ukradeno. 

U vozilu je pronađen i plijen, a radi se o pazaru iz prve i druge smjene. Policajci su uspjeli locirati vozilo nedugo nakon što se oglasio alarm u benzinskoj crpki te je nakon toga došlo do policijske potjere. Prilikom jurnjave sarajevskim ulicama policajci su stjerali vozača Lancie u usku ulicu kod OHR-a gdje je došlo do udara u njihov terenac. 

Tijekom potjere angažirano je više policijskih patrola gdje nitko od sudionika u prometu nije bio ugrožen.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250