StoryEditor
‘ŠMRKALA JE SA STOLA‘

Opisao što se događalo u klubu u vrijeme kad je Matej nestao: ‘Nisam to više mogao gledati‘

Piše Desk  /  11.01.2022., 14:06h
Beograđanin je oko 2 ujutro otišao iz kluba u kojem je bio i Matej Periš s prijateljima. U slično vrijeme su kamere snimile kako Matej istrčava iz kluba u majici kratkih rukava.

Beograđanin koji je u noći s 30. na 31. prosinac bio u klubu Gotik, gdje je sa svojim prijateljima bio i nestali Splićanin Matej Periš (27), za kojim policija i službe tragaju već 12. dan, opisao je atmosferu te večeri u klubu, prenose 24sata.hr.

Poručio je kako je oko dva sata poslije ponoći otišao iz kluba jer više nije mogao gledati što se zbiva oko njega, prenosi Kurir.

U to je vrijeme, sudeći prema snimkama sa sigurnosnih kamera, iz Gotika istrčao Matej u majici kratkih rukava.

- U to vrijeme su izbile dvije tučnjave u klubu, ali su brzo riješene. Osiguranje je došlo i izbacilo ih sve van - ispričao je Beograđanin. 

Dodaje kako je u klubu bilo puno mladih ljudi, a navodno je i za jednim stolom mlada djevojka šmrkala kokain.

- To je bilo nekoliko metara od mene. U jednom trenutku potekla joj je krv iz nosa. Konobar je to vidio i pozvao osiguranje. Izbacili su je van, a dok su je nosili onako krvavu, vrištala je na njih i grebala. U ruci je još imala karticu umrljanu bijelim prahom - ispričao je Beograđanin i dodao da je tada otišao iz kluba. Bilo je to, tvrdi, oko 2 u noći.

U to je vrijeme otprilike i snimka nadzorne kamere na kojoj je mladić u kratkim rukavima koji izlazi iz kluba i ide prema Savi. Policija sumnja da se upravo na toj snimci nalazi nestali Matej Periš.

Dvanaesti je dan potrage za nestalim Matejem Perišem.

U Beograd je sinoć stigla i hrvatska krim policija koja će pomoći u potrazi.

Matejev otac Nenad nam je kako je optimističniji sada kada je i hrvatska policija stigla u Beograd. Otac i dalje vjeruje kako je njegov sin živ i kako će se zajedno vratiti u Split.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:46