StoryEditor

Opake poruke hrvatskom boksaču: Drži fige da se Lesnar ne odluči boriti

Piše D  /  21.11.2018., 11:11h

Drži fige da se Lesnar ne odluči boriti, ali u svakom slučaju rasplet situacije neće biti dobar za tebe, odgovorio je Cormier na Miočićeve poruke, piše 24sata.hr.

Stipe se sve više pojavljuje u medijima nakon što je shvatio kako je njegov revanš protiv Cormiera sve dalje. Tko zna što je moglo biti da mu je fokus u prvoj borni bio potpun, ali često spominjanje kako on ‘wish to go home to his wife and kid‘, očito je ostavilo traga i na trening kamp. Neki događaji su jednostavno iznad svega i to je jasno, a sad je težak povratak na put prvaka.

 

Pokušao je Miočić razvezati jezik, nabaciti lik ‘tough guya‘,ali izgleda da ga Dana White ne shvaća baš ozbiljno. On bi radije ubrao kesu od Brocka Lesnara koji se dobro prodaje u WWE-u, a nakon čišćenja od steroida najvjerojatnije će uskočiti u borbu za titulu prvaka teške kategorije. Jer, para nikad dosta, a Brock se ipak puno bolje prodaje od Stipe.

No, vidio je Dana priliku da možda starog lava upari sa Miočićem. Spominjao se povratak Caina Velasqueza kojem bi dobrodošlicu mogao zaželjeti baš bivši prvak teške kategorije. Imao je i na tu borbu što za reći DC.

- Nemojte to raditi Stipi!  Pa pogledajte što sm mu ja napravio, a Cain je bolji od mene - zaključio je aktualni prvak teške kategorije.

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 06:52