StoryEditor

‘Onaj tko je odlučio da Mandžukić ode iz Juventusa je pogriješio‘

Piše D  /  04.03.2020., 08:03h

Maurizio Sarri nakon što je stigao na Juventusovu klupu odmah je napravio čistku u svlačionici. Na udaru je bilo nekoliko standardnih igrača Stare dame, a među njima i Mario Mandžukić, piše Večernji.

Bivši hrvatski reprezentativac odmah je dobio na znanje kako neće imati priliku ove sezone zaigrati za talijanskog prvaka, iako posljednjih godina bio standardni igrač kod Massimiliana Allegrija. 

Cijelu polusezonu trenirao je odvojeno od momčadi te tražio novi klub. Hrvatski je napadač odbio nekoliko ponuda, a onda je u siječnju otišao katarski Al-Duhail. Stara dama na ružan je način otpisala Super Marija koji je četiri sezone zabijao za Juventus, a još opasniji je postao dolaskom Cristiana Ronalda. Odluka talijanskog prvaka mnogima nije jasna, a to je istaknuo i bivši talijanski reprezentativac Francesco Graziani. 

- Zašto se Juventus riješio Mandžukića? To se mora istaknuti. Ne znam tko je o tome odlučivao, ali taj je pogriješio. U ovoj momčadi vlada konfuzija - rekao je Talijan za Sportmediaset.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 08:27