StoryEditor

Olmo uz Salaha: Uefa je njegov gol nominirala za naj ovog kola

Piše D  /  12.12.2019., 11:12h

Što je zajedničko Mohamedu Salahu, Houssemu Aouaru, Felipeu i Daniju Olmu? Golovi te četvorke nominirani su za najljepši gol ovog kola Lige prvaka.

Olmovu ljepoticu protiv Cityja (4-1) već smo vidjeli. Bilo je to remek djelo "modrog" španjolskog majstora. "U trepavicu" ga je pogodio Damian Kadzior, a Dani je fantastičnom volejem zatresao mrežu nemoćnog Claudija Brava.

Impresionirao je time ljude iz Uefe koji svako kolo biraju najbolji gol, a Dinamovog dragulja svojim glasom možete podržati OVDJE.

Favorit za osvajanje ove laskave nagrade definitivno je Mo Salah koji je u pobjedi Liverpoola nad Salzburgom (2-0) zabio krasan gol nakon što je zaobišao golmana i iz teške situacije pogodio. "Redsi" imaju vojsku navijača, a i Salah je omiljen u Africi. 

Houssem Aouar prekrasno je zabio desnom nogom u rašlje u remiju Lyona i Leipziga. Dugo se namještao na udarac pa kirurški preciozno pogodio.

Atleticov Felipe zabio je gotovo identičan pogodak kao Olmo u pobjedi 2-0 nad ruskim Lokomotivom. Ubacio mu je suigrač s desne strane u pet metara, a ovaj je fantastično udarcem iz prve prevario golmana, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:27