StoryEditor

Olmo odgovorio na ponudu iz Dinama od dva milijuna eura godišnje

Piše D  /  11.08.2019., 10:08h

Dinamo je za svoja najeksponiranija i na tržištu trenutačno najzvučnija igrača pripremio nove ugovore. Sjajni vratar Dominik Livaković ponudu je prihvatio nakon što je Dinamo odbio ponudu za njega od 7,5 milijuna eura. Potpisao je novi ugovor s plavima te nastavio sjajno braniti. 

Dani Olmo, najvredniji igrač plavih na nogometnom tržištu, još nije uzeo olovku u ruke iako mu se navodno mnogo toga nudi u Maksimiru. Plavi su dosad odbijali sve priče o transferu Olma jer nisu zadovoljavali njihove apetite, iako to nisu bile službene ponude nego ponude u razgovoru, piše Večernji.hr.

Što je uobičajeno, kad dođe službena ponuda, onda je uglavnom priči kraj i transfer je samo pitanje dana.

No, još prije par dana čelnici Dinama uvjeravali su nas da niti jedna službena ponuda za mladog Španjolca nije došla, bez obzira na priče o Milanu, Wolvesu, Bayernu, Manchester Unitedu... i iznose od 25 do 28 milijuna eura.

Prije nekoliko dana otac Danija Olma i njegovi predstavnici bili su u plavim klupskim prostorijama. No, koliko znamo, baš ništa nije dogovoreno. Nama se čini da se radi strategija, jasno je da će Olmo otići, ali svi žele profitirati, kako Dani s plaćom tako i Dinamo s odštetom za svog igrača pod ugovorom.

– Ne želim pričati o tome, igrač sam Dinama s kojim imam ugovor, sad sam koncentriran samo na utakmicu Dinama i Ferencvarosa – odbijao je priče o mogućem transferu Olmo iako je španjolskim medijima njihov mladi reprezentativac nekoliko puta rekao da je vrijeme za njegov nogometni iskorak, pa i da će ovog ljeta otići iz Dinama.

Zasad je Olmo još ovdje i kad igra, igra punim srcem i igra odlično. No, Dinamo mu nudi novi ugovor, prema jednim izvorima je to milijun eura godišnje plaće, prema nekima čak i dva milijuna za novi petogodišnji ugovor.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 00:52