StoryEditor
nakon 18 dana

Okončana potraga: Pronađena Iva Primorac iz Mostara

Piše desk  /  20.11.2023., 12:19h

Iva Primoran iz Mostara koja je nestala 2. studenog nakon 18 dana opsežne potrage je uspješno pronađena živa i zdrava, potvrdio je njezin suprug Zoran Primorac.

"Pronađena je jučer i što je najvažnije živa je i zdrava", kazao je kratko Primorac.

Podsjetimo da je Iva Primorac nestala 2. studenog, a kako je tada njezin suprug rekao, oko 9 sati je otišla predati dokumente za jednokratnu pomoć za koju su ljudi tih dana iste predavali i nije se vratila.

On je njezin nestanak policiji prijavio 3. studenog, kad je službeno pokrenuta potraga, te je uz priloženu fotografiju putem medija tražio pomoć građana za bilo kavu informaciju koja bi mogla biti korisna u njezinom pronalasku.

Upravo je prema dojavi građana zadnji put viđena 3. studenog kod Binga u naselju Sutina, a njezin automobil je pronađen u Dubrovačkoj ulici u Mostaru iza benzinske pumpe Energy.

"Policija je izašla na intervenciju, ali u automobilu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi nam potragu olakšali", kazao je  Primorac tada i zamolio još jednom građane da mu pomognu u pronalasku supruge.

Srećom priča je jučer dobila sretan kraj i Primorac se zahvalio svima koji su na bilo koji način bili dio priče u potrazi za njegovom suprugom, koja je, kako navodi sada u sigurnosti svoga doma.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 02:59