Article_Top_970x250

Ogorčeni sin tragično preminulog Rovinjanina: "Sramota, da je kakav čovjek taj Cetinski, okrenuo bi moj broj, izrazio saučešće"

NAKON BRATA, IZGUBIO JE I OCA

Ogorčeni sin tragično preminulog Rovinjanina: "Sramota, da je kakav čovjek taj Cetinski, okrenuo bi moj broj, izrazio saučešće"

stu 05, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

"Prijatelji su mi rekli da je Toni udario Ibrahima dok je on stajao na cesti, a ne ležao kako to žele prikazati. Ja sam vozio tom ulicom i znam da moram voziti oprezno po njojm jer stalno netko prolazi", rekao je Adis Kevljanin, sin tragično preminulog Ibrahima, a kojeg je Toni Cetinski pregazio prije nekoliko dana u Rovinju.

Toni Cetinski u petak je u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati automobilom pregazio Ibrahima Kevljanina. Kevljanin je u Rovinju bio poznat pod nadimkom Braco, a portal Avaz stupio je u kontakt s Ibrahimovim sinom, Adisom Kevljaninom, koji već 17 godina živi u Innsbrucku.

"Da je kakav čovjek taj Cetinski, okrenuo bi moj broj, izrazio saučešće. Nije se niti udostojio okrenuti moj broj. Prije osam godina operirao sam srce, a sada mi se stanje još više pogoršalo", priča Adis koji je u automobilskoj nesreći ostao i bez brata Harisa.

"Tata se malo odao alkoholu nakon smrti Harisa, ali je bio jako omiljen u Rovinju. Zadnji puta vidio sam ga u kolovozu kada smo sjedili u jednom kafiću. Još ne vjerujem da je to zadnji puta kada je vidio moje kćeri, svoje unuke", rekao je Adis, a ostatak intervjua možete pročitati ovdje.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250