Article_Top_970x250

Ogorčeni mladoženja pisao Stožeru: Ženim se za vikend, ali...

razočaran

Ogorčeni mladoženja pisao Stožeru: Ženim se za vikend, ali...

lis 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Instagram

Još u srpnju ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak požalio se kako dobiva ljutite poruke od mladenki i organizatora vjenčanja, a protiv novih mjera koje se tiče vjenčanja sad se pobunio jedan karlovački mladoženja.

Karlovački mladoženja svoj mail uputio je na tri adrese, Stožeru civilne zaštite Karlovačke županije, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Centru 112, piše KAportal.

"Ženim se ovaj vikend i čitam vaše novodonesene mjere za svadbene svečanosti. Iskreno mene zanima je li itko od vas bio na barem jednoj svadbi, kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj se ne smije plesat", započeo je svoje obraćanje Karlovčanin koji bi se sutra trebao oženiti.

Ogorčeni mladoženja piše kako već imaju postavljen šator iza kuće za prijem gostiju, a otkrio je i kako je kupljeno cvijeće, naručena hrana i piće...

"Molim vas lijepo, tko će podmiriti sve te troškove, jer s vašim mjerama sve to možemo baciti", piše te dodaje kako mu je dolazak otkazalo već 60% uzvanika, a navodi kako u tih 60 posto spadaju stariji ljudi tako da ionako na svadbu dolazi samo uži krug ljudi, koji su inače u kontaktu.

"Molim vas za zdrav razum, jer ćemo svi psihički oboljeti", piše mladoženja.

Dnevnik.ba