StoryEditor
"samo prijatelji"

Oglasio se pjevač koji je plesao s finskom premijerkom: "Mogu samo reći istinu"

Piše desk  /  21.08.2022., 07:17h

Oboje su prokomentirali spornu sninku.

Na konferenciji za novinare održanoj u petak finska premijerka je rekla da se ne sjeća da ju je muškarac s kojim je plesala poljubio u vrat.

Nakon što je osvanula snimka na kojoj prisno pleše s finskim pjevačem Olavijem Uusivirtom, oglasila se finska premijerka Sanna Marin, ali i sam pjevač.

Na konferenciji za novinare održanoj u petak finska premijerka je rekla da se ne sjeća da ju je muškarac s kojim je plesala poljubio u vrat. Kazala je da je i sama pogledala videosnimku i da izgleda kao da joj Uusivirta nešto govori.

"Da, istina je, udata sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne kanim ih detaljnije komentirati. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimjereno", rekla je Marin.

Snimku je u petak komentirao i Uusivirta.

"Puno je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sanne Marin. Mogu samo reći ono što je istina: mi smo prijatelji i između nas se nije dogodilo ništa neprimjereno", napisao je on na Instagramu.

Podsjećamo, Marin je snimljena dok pleše s Uusivirtom (39), a oboje se povremeno dodiruju ramenima i bokovima. Glazbenik se nakratko naginje naprijed kao da joj želi nešto šapnuti na uho ili je, kako pišu premijerkini kritičari, želi poljubiti u vrat.

Nakon objave prve videosnimke sa zabave, Marin je kazala da se u petak podvrgnula testu na droge, nakon što su neki finski novinari pisali kako su čuli komentare o postojanju droga na zabavama. 

Snimke i fotografije žestoko su podijelile naciju i pokrenule raspravu o istupima premijerke Marin u javnosti. U vrijeme kada je videosnimka nastala ona se upravo vratila s odmora, piše novinska agencija STT te dodaje kako "to znači da nije bilo osobe koja bi je zamijenila i preuzela njene dužnosti".

Premijerka se zabavljala s poznatim domaćim influencerima i umjetnicima u privatnome stanu, prije odlaska u još dva bara.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:05