StoryEditor

Oglasio se Borna Ćorić: "Da pozitivan sam na koronu..."

Piše D  /  22.06.2020., 10:06h

Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom u posljednjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam ikakvu štetu prouzročio. Volim vas sve, napisao je Borna Ćorić na Instagramu…

Od 22 osobe koje su se sinoć testirale u Zavodu za javno zdravlje u Zadru, 19 je negativno, a troje pozitivno. Trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh, kondicijski trener Marko Paniki je pozitivan te hrvatski tenisač Borna Ćorić, priopćili su iz organizacijskog odbora Adria toura.

Nedugo nakon njihovog priopćenja, oglasio se i Borna Ćorić (23) koji je priznao kako se osjeća dobro i da nema nikakve simptome.

Pozdrav svima. Želim vas obavijestiti da sam pozitivan na korona virus. Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom u posljednjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam ikakvu štetu prouzročio. Osjećam se dobro i nemam nikakve simptome. Budite sigurni i ostanite zdravi. Volim vas sve – napisao je Borna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Borna Coric (@bornacoric)

 

Borna je posljednjih nekoliko dana sudjelovao na teniskom turniru Adria tour u Zadru, ali sve je otkazano nakon što je objavljeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus. 

Ćorić i Dimitrov igrali su jedan protiv drugoga u petak, ali Bugarin se povukao s turnira nakon meča jer se osjećao loše. Otišao je u Monte Carlo gdje je podvrgnut testiranju i ubrzo je saznao da je pozitivan.

Osim teniskog meča, njih dvojica su u četvrtak zaigrali trening utakmicu s košarkašima Zadra, gdje su sudjelovali i druga jaka teniska imena, Marin Čilić, Novak Đoković i Alexander Zverev. Tenisači su isti dan otišli na Forum gdje su se družili s desecima djece i zaigrali tenis na trgu, a zajedno su proveli večer na Gibonnijevom koncertu.

I sam Goran Ivanišević priznao je da je s Bugarinom bio u kontaktu desetak dana. Dimitrov je prvo sudjelovao na turniru u Beogradu, a nakon toga je nekoliko dana proveo u rodnoj Bugarskoj gdje se navodno i zarazio, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 22:57