StoryEditor
una čolić

Oglasila se Čolina kći o krađi: ‘Sram vas bilo, tužit ću vas...‘

Piše desk  /  20.06.2022., 15:21h

Prema pisanju srpskih medija, novac koji je nestao iz Čolićevog sefa uzela je njegova kći Una za kupnju novog automobila. Una se oglasila na društvenim mrežama te poručila kako će tužiti srpske medije

Popularnom pjevaču Zdravku Čoliću (71) nestalo je iz sefa oko 20.000 eura, a kako piše Kurir, novac je uzela njegova kći Una (19) kako bi s dečkom kupila automobil. O cijeloj situaciji oglasila se Čolina kći.

- E sada je stvarno dosta! Ovakve laži neću tolerirati. Kako vas nije sram ovako ugrožavati mene i moju obitelj? Sramite se, za ovo slijedi tužba - poručila je Una na svom Instagram storyju, prenosi 24 sata.

Podsjetimo se, prema pisanju srpskih medija, pjevač je prije nekoliko mjeseci primijetio da mu nedostaje poveća svota novca te je odmah pozvao policiju.

Policija je, kako navode, ubrzo stigla u pjevačevu kuću.

Njegova supruga Aleksandra zabrinula se zbog krađe, ali i zbog sigurnosti njihove obitelji. Srpski mediji pišu kako je njegova kći Una uzela novac kako bi s dečkom kupila novi automobil, no onaj kojeg su htjeli nije bio dostupan.

Kada ju je nazvala majka, Una je dotrčala u obiteljsku vilu gdje je navodno sve priznala. 

Una je, kako piše Kurir, priznala što se dogodilo te se roditeljima ispričala što im je priredila neugodnu situaciju u kojoj su morali pozvati policiju.

Pjevač ove tvrdnje, koje prenosi srpski mediji, nije potvrdio.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 20:53