StoryEditor
ubojstva u gradačcu

Odvjetnik policajke: "Niti je bila u vezi s ubojicom niti je otkrila lokaciju žene"

Piše desk  /  16.08.2023., 13:23h

Policajka koja je navodno bila u vezi s trostrukim ubojicom Nerminom Sulejmanovićem vratila se prekjučer s godišnjeg odmora na kojem je bila u Italiji. "Obavlja redovne policijske poslove", otkrio je njen odvjetnik Bakir Hećimović u razgovoru za Dnevni Avaz.

Prema pisanju lokalnih medija, ona je pod sumnjom da je otkrila ubojici gdje se nalazi njegova bivša žena koju je brutalno ubio pa će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak dok se utvrdi kakva je njena stvarna veza s ubojicom.

"Nema veze s ubojicom"

"Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona, prema informacijama koje dobivam ja kao branitelj Dženane Selimović, provodi opsežnu istragu u vezi navoda i medijskih natpisa da je moja klijentica bila u vezi s ubojicom i odala lokaciju na kojoj se nalazila oštećena Nizama Hećimović i da je ista također dojavila da je upravo oštećena prijavila ubojicu.

Prema dosadašnjem tijeku istrage, barem ono što je meni poznato, moja branjenica niti je imala vezu s ubojicom, niti odala lokaciju gdje se nalazi oštećena, niti je prema obimu poslova koje je obavljala to mogla znati niti je znala", ustvrdio je za Avaz Hećimović.

Hećimović je kazao da je ona trenirala u teretani gdje je radio Sulejmanović. "Oni nikakve komunikacije ni veze nisu imali. Ne postoje ni svjedoci koji tvrde da je bila s njim u vezi. Osim toga, vlasnik teretane u kojoj je ubojica radio kao fitness trener je izjavio da su imali odnos kao i sve druge osobe koje dolaze u teretanu. Nema pokazatelja da su imali bilo kakvu vezu", dodao je Hećimović.

"Zatražila je zaštitu"

Kazao je da je Selimović zatražila zaštitu zbog prijetnji ubojstvom koje je proteklih dana dobivala.

"Ona je tražila zaštitu i jutros su je u njenoj stanici iz tih razloga prebacili u ured radi njene sigurnosti. Prijavila je svaku tu prijetnju tako da su oni jutros već poduzeli neke korake u PU Gradačac u vezi tih prijetnji", dodao je Hećimović za Avaz.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 11:17