StoryEditor

Odustao na zadnjem pitanju u Milijunašu, biste li vi znali ovo pitanje?

Piše D  /  13.05.2020., 08:05h

Andrew Townsley koji boluje od multiple skleroze od jučer navečer bogatiji je za pola milijuna funti. Kaže kako ga kolica neće zaustaviti u putovanju svijetom. "Moja žena i ja želimo vidjeti slapove Nijagare", rekao je nakon što je osvojio pozamašnu sumu.

Dodao je kako planira posjetiti lokacije kojima može pristupiti u kolicima. "Machu Picchu i Angkor Wat bili bi fantastični."

53-godišnji doktor iz Glasgowa kaže kako će mu iznos pomoći i da lakše planira budućnost s obzirom na svoje stanje, a dodao je i kako planira nastaviti podržavati dobrotvorne organizacije, prenose britanski mediji.

Andrew je odustao na pitanju za milijun funti - iako bi ponudio točan odgovor. Voditelj Jeremy Clarkson pitao ga je koja utrka je održana prva od četiri navedene. Doktor je na tom pitanju iskoristio džoker zovi , no njegova prijateljica Elsa nije znala odgovor. Biste li vi znali?

Nakon što je potvrdio da neće igrati, Andrew je rekao kako bi odabrao odgovor Isle of Man TT, a Clarkson mu je otkrio kako bi osvojio milijun da je ponudio taj odgovor. Kaže i kako je bio malo razočaran jer nije imao dovoljno samopouzdanja da potvrdi taj odgovor, ali i kako mu nije žao zbog izbora.

Samo pet natjecatelja u britanskoj verziji osvojilo je milijun funti od početka emitiranja kviza 1998, prenosi Index.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 00:23