StoryEditor

Održana skupština HVK Jadran Neum

Piše Nikolina Lovrić  /  30.05.2020., 04:05h

U Neumu je u petak održana skupština Hrvatskog vaterpolo kluba Jadran na kojoj je za predsjednika imenovan Tomislav Krešić.

Za predsjednika kluba reizabran je Ivan Lakić, dugogodišnji podupiratelj Jadrana, ujedno i direktor hotela Zenit u čijim se prostorima, zatvorenoj dvorani, bazenu i sportskim terenima, održavaju redoviti treninzi malih plivača i vaterpolista. 

Za potpredsjednika kluba izabran je gospodarstvenik Tomislav Lovrić; na mjesto tajnika imenovan je Antonio Marić, dok je za blagajnika Jadrana odabran Jerko Sentić.

Upravni odbor čine gore spomenuti Ivan Lakić, Tomislav Lovrić, Antonio Marić, Jerko Sentić, te Goran Bulić, Stipe Zovko i Branimir Butigan.

U Nadzorni odbor kluba imenovani su Darko Đandara, Vicko Jogunica i Nikola Matić.

Kao i dosad uloge trenera i pedagoga malih Jadranovaca nose Ivo Bačić, dugogodišnji vaterpolist, te kineziolog Antonio Marić.

Novoimenovani Upravni odbor Jadrana naposljetku se obvezao da će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi organizacijski i rezultatski klub podigli na što veće razine.

Podsjetimo, HVK Jadran Neum zasad ima 83 člana, 32 djevojčice i 51 dječaka, a konačni cilj za ovo ljeto je doseći i probiti brojku od jubilarnih 100.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 16:38