StoryEditor

Održana humanitarna akcija za djecu s Pedijatrije i odjela Dječje kirurgije SKB-a Mostar

Piše desk  /  22.12.2023., 16:31h

Humanitarna akcija pod nazivom ‘‘Kad se male ruke slože, sve se može‘‘ održala se danas u prostorijama Klinike za dječje bolesti i odjela Dječje kirurgije Sveučilične kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Ova akcija se održava akcija već četvrtu godinu, a osim paketića, ove godine su kupljene i posteljine za spomenute odjele, priopćeno je iz udruge Elpida.

"Smatram kako je jako osjetljivo vrijeme za dječicu koja moraju boraviti za vrijeme božićnih blagdana u bolnici. Rado se odazovemo i pomognemo svake godine Kliniku za dječje bolesti u Mostaru, te na taj način dajemo svoj prilog koliko možemo. Inače, udruga Mala Kapela iz Essena nastoji pomoći ljudima u našoj domovini, a posebno smo osjetljivi na djecu. Zahvaljujem se u svoje osobno ime, ali i u ime svih naših članova, djelatnicima Klinike za dječje bolesti i Dječje kirurgije SKB-a Mostar na pomoći u realizaciji ovoga projekta", izjavio je Marijo Primorac, predsjednik udruge Mala Kapela.

Akcija se održava u organizaciji radijske voditeljice Antonele Vučić, Darke Smiljanića i Alberta Pehara, zajedno s kolegama RTV Herceg-Bosne, Ivicom Mucićem s portala Hercegovina.in, te udrugom Elpida i Mala Kapela iz Essena.

"Zahvaljujem se svima onima koji tradiocionalno pomažu ovaj projekt i uvijek su tu. Posebno hvala djelatnicima Klinici za dječje bolesti i odjelu Dječje kirurgije SKB-a Mostar, svim sponzorima koji se velikodušno odazovu mome pozivu za sudjelovanje u akciji. Žao mi je bilo vidjeti toliki broj mališana na odjelima pred blagdane i nadam se kako smo im barem malo olakšali", kazala je organizatorica ove humanitarne akcije Antonela Vučić.

Prim.dr.sc. Vesna Brkić, specijalist pedijatrije, glavna sestra Jagoda Lesko, te doktorica Valentina Lasić izrazile su zahvalu i poželjele svima sretan Božić i uspješnu Novu godinu

Dnevnik.ba

14. lipanj 2024 23:21