StoryEditor

Odluka o Mostaru: Ili izbor gradonačelnika ili financijska blokada grada

Piše D  /  15.02.2021., 11:02h

U dopisu je naglašeno kako će se ova sjednica održati odmah nakon završetka PRVE sjednice Gradskog vijeće Grada Mostara, u dvorani Gradske vijećnice Grada Mostara ( konferencijska dvorana ).

U prijevodu, prvo mora biti izabran gradonačelnik Mostara na prvoj sjednici, kako bi se krenulo u osvajanje važnog financijskog dokumenta koji osigurava funkcioniranje Grada Mostara.

Na ovaj način, svi oni koji izazivaju kaos u radu Gradskog vijeća prijedlozima koji nemaju nikakvo zakonsko uporište biti će odgovorni za krizu u kojoj nitko od korisnika proračuna neće moći dobiti plaću, niti će Grad Mostar izvršavati svoje obveze do daljnjeg, prenosi Pogled.ba.

Zelenika ovim dokumentom jasno traži da oni koji izmišljaju mehanizme rotirajućeg gradonačelnika i slične vanzakonske nebuloze preuzmu odgovornost za krizu u Mostaru koja je produkt njihove politike. Vidjet ćemo hoće li sazivanje ove sjednice zaustaviti generiranje kriza u Gradskom vijeću Mostara i primorati pojedince da se bave poslom zbog kojeg su i izabrani. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:51