Article_Top_970x250

Odluka je pala: Zvijezda Barcelone odlazi za "siću"

dosadilo mu bit rezerva

Odluka je pala: Zvijezda Barcelone odlazi za "siću"

stu 04, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Igrači Barcelone, Foto: AFP

Nije tajna da je Arda Turan u nemilosti Ernesta Valverdea, bivša zvijezda Atletico Madrida i turskog nogometa ove sezone nije odigrao ni utakmicu za Barcelonu, jedini nogomet u proteklih nekoliko mjeseci bili su mu nastupi za tursku reprezentaciju, no čini se kako mu je dojadilo sjediti na klupi katalonskog diva te se odlučio vratiti kući.

Početkom godine odbio je unosnu ponudu za prelazak u Kinu, Barci je trebalo pripasti 44 milijuna eura odštete, a njemu ogromna plaća, no odlučio je ostati u klubu i time zapravo najviše naštetio sam sebi, piše Germanijak.

Barcelonine čelnike, koji ga se već neko vrijeme pokušavaju riješiti, samo je iznervirala odluka o ostanku jer su mogli vratiti 41 milijun eura, koliko su za njega platili Atleticu, no ovako će ostati bez tog novca i u siječnju ga posuditi Galatasarayu za "siću".

„Arda Turan je odličan igrač, s obzirom na to da su nam pojedini napadači ozlijeđeni, dobro će nam doći. On je ime koje nam je potrebno kako bismo popunili ofenzivnu liniju,“ rekao je trener Galatasaraya Igor Tudor.

„On je baš nogometaš kakvog volim, timski igrač, vrijedan radnik i uvjeren sam da je odličan izbor,“ zaključio je Tudor.

Dnevnik.ba