Article_Top_970x250

Odgađa se održavanje Sajma Good life

zbog vremenskih uvjeta

Odgađa se održavanje Sajma Good life

svibnja 08, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Agencija Primera i Udruga Bonum Vitae obaviještavaju cjelokupnu javnost kako je, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika za predstojeći vikend, odlučeno da se odgađa održavanje planiranoga 2. Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life, koji se trebao održati 12. i 13.5.2018. na platou i 1. katu Mepas Mall-a u Mostaru.

S obzirom kako ne bismo mogli izvesti planirane programe na otvorenom i to: (radionicu i trening na svježem zraku “Hard Body s Marinom Šimunović“, radionicu Ivane Banfić – „Kako glazbom pobijediti tremu, strah i povećati samopouzdanje“, te glazbeni program – dance hitovi    90-ih, također s Ivanom Banfić, zatim radionicu sirove hrane, planirani kulinarski show “Tradicionalno, a zdravo”, „Pokretom do zdravlja“ – plesnu radionicu, “Nordijsko hodanje” s Udrugom Zdrav korak i drugo, odlučili smo se za prolongiranje naše manifestacije, koja promovira zdrav način života, prenosi Jabuka.TV.

Budući da nam neki od sudionika programa neće moći doći do kraja petog mjeseca, zbog ranije dogovorenih obveza, a šesti mjesec je u Mostaru već jako topao za priređivanje ovakve cjelodnevne aktivnosti na otvorenom, odlučili smo Sajam Good life održati u drugoj polovici devetog mjeseca ove godine, poručili su organizatori.

Ponovno će to biti vikend, zbog veće posjete, a najdalje do 15.7.2018. ćemo znati i točan datum.

Ovim putem zahvaljujemo svima na razumijevanju i nadam se suradnji u rujnu.

Svi uvjeti za izlaganje će ostati isti kao i besplatan ulaz za posjetitelje!

Dnevnik.ba