StoryEditor
essex, engleska

Odbila preuzeti paket za susjeda pa se šokirala postupkom dostavljača

Piše desk  /  02.12.2021., 11:00h
- Zvonio je i to me nerviralo pa sam mu pokušala objasniti da ne poznajem susjede - kazala je te ustvrdila kako je dostavljač bio frustriran.

Umirovljenica iz Essexa zadobila je masnicu na oku nakon što je dostavljač bacio paket preko ograde i udario je u lice. 

Marcia Hart (78), bivša odvjetnica, čitala je u zajedničkom vrtu kada ju je dostavljač pitao može li potpisati paket za svoje susjede. Odgovorila je da ne može jer ih ne poznaje, no dostavljač je potom bacio paket. 

Prema snimci nadzorne kamere, vidi se kako se muškarac osvrće oko sebe prije nego što baca paket kojim je Hart pogođena u lice. Ona je rekla kako je paket doletio baš kada je htjela ustati i razgovarati s dostavljačem, navodi Daily Mail

- Zvonio je i to me nerviralo pa sam mu pokušala objasniti da ne poznajem susjede - kazala je te ustvrdila kako je dostavljač bio frustriran. 

- Bila sam šokirana i užasnuta - kazala je govoreći o udarcu paketom koji, kako dodaje, nije bio pretežak, no ipak joj je ostavio masnicu te zbog kojeg osjeća peckanje u području oka. 

O incidentu se oglasio i DPD, tvrtka za koju dostavljač radi. - Ponašanje našeg vozača ovdje je neoprostivo i potpuno neprihvatljivo. Provodimo istragu i poduzet ćemo odgovarajuće mjere. Također ćemo se ispričati dotičnoj osobi - naveo je njihov glasnogovornik. 

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 08:40