Article_Top_970x250

Od talentiranog glazbenika s bisernim osmijehom opraštaju se obitelj i prijatelji

tragična smrt

Od talentiranog glazbenika s bisernim osmijehom opraštaju se obitelj i prijatelji

ožu 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

U Gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg jutros je obavljena obdukcija tijela tragično stradalog Milana Mije Đereka (22) iz Vira kod Posušja, koji je poginuo jučer poslijepodne u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Žovnica, na putu Mostar - Široki Brijeg.

Nesretni Đerek je, kako je pisano, poginuo na licu mjesta za volanom svog automobila BMW, prenosi Avaz.ba

Obdukcijom je utvrđeno da je zadobio višestruke smrtonosne povrede.

Od Đereka, izuzetno talentiranog glazbenika, koji je svirao brojne instrumente, putem društvenih mreža opraštaju se članovi obitelji, prijatelji, kolege.

- Nekada riječi nisu dovoljne i prikladne da opišemo kako se osjećamo u određenom trenutku. Samo tišina i suze na našim licima, uz sjećanje na prošle dane. Mladiću, bisernog osmijeha i srca otvorenog za druge, zauvijek si u našim mislima. Nećemo te dati zaboravu! Veliko hvala i zbogom, do ponovnog susreta, prijatelju - napisali su na svom Facebook profilu iz Vijeća mladih Posušje.

Đerek je često nastupao i s članovima Vojnog orkestra Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. 

Posljednji put s njima je nastupao na tradicionalnom Božićnom koncertu u Sarajevu.

Iako je svirao mnoge instrumente, zaljubljen je bio u zvuk trube. Đerek je završio Srednju glazbenu školu za trubu u Imotskom.

Školovanje je nastavio na Prirodno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru na smjeru muzičke kulture gdje je bio treća godina studija.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250