StoryEditor

Od Maradone se oprostila i njegova shrvana kći: Samo te jedno molim...

Piše D  /  28.11.2020., 03:11h

"Uvijek sam se bojala svoje smrti, ali sada više ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovno vidjeti i zagrliti. Već mi nedostaješ, tata. Izdržat ću ovdje, ali bez onog dijela srca koji si uzeo sa sobom. Cijeli život ću te voljeti i braniti jer sam zahvalna na našem zajedničkom životu. Uništena sam, ali ću napredovati. Čekaj me tamo", započela je shrvana Dalma ispod stare fotografije na kojoj pozira s ocem. 

Otkrila je i da će joj zasigurno jedan od najtežih trenutaka biti kada njena jednogodišnja kći Roma bude htjela pozvati djeda na videopoziv.

"Umrijet ću, ali budi siguran da ću joj reći tko si bio i tko ćeš biti zauvijek. Imali ste poseban odnos, sigurna sam da te već voli, nije trebalo puno", napisala je 31-godišnja Dalma. 

"Život je kratak pa se vidimo uskoro! Donijet ću ti tratinčice da ukrasiš sve što želiš. Samo te jedno molim, pogledaj me ponovno s onom ljubavlju kako ti znaš. Volim te beskrajno", poručila je emotivna Dalma.

"Ostani snažna, šaljem poljupce", "Ova fotografija govori tako puno", "Šaljem ti puno snage i hrabrosti da izdržiš ovo", samo su neki od komentara. 

Podsjećamo, Diego Maradona prije tri dana preminuo je od posljedica srčanog udara, prenosi Index.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:39