Article_Top_970x250

Od 1.5. bogatiji HOME.TV paketi kanala!

ht eronet ponuda

Od 1.5. bogatiji HOME.TV paketi kanala!

tra 30, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HT Eronet

HOME.TV nastavlja s dopunjavanjem sadržaja svojih najpopularnijih paketa kanala. Tako će od 1.5.2021. Osnovni paket biti bogatiji za kanal Maria Vision Međugorje. Riječ je o prvoj televiziji religijske tematike na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini, a inače je prisutan u 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi i Europi.

Najprodavaniji dodatni paket, Plus paket, također postaje jači za čak šest kanala. Bogatoj obitelji Arena Sport kanala i sadržaju za odrasle, pridružuju se dodatni specijalizirani kanali različite tematike.

Od novih sportskih kanala, Arena ESPORT emitira popularne sadržaje iz gaming i esport industrije, a Arena FIGHT borilačke sportove. 
Od regionalnih kanala, Agro TV je posvećen poljoprivredi, Balkan Trip prirodnim ljepotama i turizmu na Balkanu, a Toxic TV je zadužen za popularnu glazbu i talk show program.
Ljubitelje filma trebao bi zadovoljiti Superstar TV koji emitira strane i regionalne filmske i serijske naslove.

„Kako smo najavili na početku godine, planiramo brojna poboljšanja naših usluga. Kontinuirano radimo na unapređenju i obogaćivanju HOME.TV sadržaja kako bi naši korisnici bili zadovoljni, pa je ovo tek jedna u nizu planiranih aktivnosti. S pravom možemo reći da trenutno imamo najbogatiju ponudu TV kanala u Bosni i Hercegovini.“ – izjavio je Tomislav Ruk, izvršni direktor za nepokretnu mrežu, stoji u priopćenju HT Eroneta.

Dnevnik.ba