Article_Top_970x250

Obrat na suđenju bivšoj Tarikovoj spremačici: Optužila je voditelja za seksualno uznemiravanje...

sude joj zbog krađe

Obrat na suđenju bivšoj Tarikovoj spremačici: Optužila je voditelja za seksualno uznemiravanje...

ruj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Arhiva: Goran Stanzl/Pixsell

U nastavku suđenja bivšoj spremačici Lejle i Tarika Filipovića, Anica Jurilj (51) iznosila je obranu na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu prilikom koje je, potpuno neočekivano, optužila poznatog glumca i TV voditelja za seksualno uznemiravanje.

Spremačicu se tereti da je poznati par "olakšala" za 150 tisuća kuna, na koliko je procijenjena ukradena zlatnina, te za još 5000 eura i 100 kanadskih dolara.

- Ne smatram se krivom - izjavila je koncem godine izjašnjavajući se o optužnici Anica Jurilj koju tužiteljstvo tereti za krađu prstenja, lančića, narukvica, ali i gotovine supružnika Filipović i punice Tarika Filipovića Fehime Šehović.

Danas je objasnila da je prve tri godine rada u domu Filipovićevih sve odlično funkcioniralo.

- Radila sam kod njih od 2010. do 2013. godine. I sve je bilo odlično. Tog 11. ožujka 2013. Tarik i ja smo ostali sami kod kuće, a Lejla i njezina majka su otišle vani. Dok sam spremala veš u jednom trenutku mi je Tarik prišao s leđa i počeo me navlačiti za ramena, aludirajući na seksualne radnje. Počeo me dirati. Bila sam izvan sebe, odgurnula sam ga pitajući ga: Što ti je, što to radiš?', ispričala je Anica Jurilj danas na sudu iznenadivši sve prisutne, piše Jutarnji list.

Potom je nastavila i iznijela njegovu reakciju.

- Rekao mi je 'što je tebi, zar ne znaš da ljudi imaju svoje slabosti'. Ja sam se izderala na njega i rekla mu 'zar te nije sram'. Bila sam šokirana, sva sam se tresla, a on se smijao i rekao mi da se smirim i da će mi sve nadoknaditi, ispričala je danas.

Ističe kako mu je potom poručila da će svima reći kakav je i što je napravio. Prema njezinim riječima, Tarik Filipović joj je poručio da će joj sve nadoknaditi.

Nastavila je potom iskaz rekavši da su se u jednom trenutku Lejla i njezina mama vratila doma, što je ona, kako je ispričala na sudu, iskoristila da izađe iz stana i ode kući.

- U tramvaju sam vidjela da mi je u torbi zlatnina, objasnila je Anica Jurilj, koja je sudu ispričala kako je pretpostavila da ju je Tarik unutra stavio.

- Kada sam došla do Dubrave samo sam se htjela riješiti tog zlata jer sam se osjećala poniženo. Došla sam do čovjeka od kojega inače kupujem duhan i pitala ga ima li nekoga da to uzme. On je našao čovjeka koji je to otkupio za 10.000 kuna, ispričala je Tarikova spremačica danas na sudu.

- Meni taj novac nije ništa značio jer sam se toga samo htjela riješiti, dodala je.

Na pitanje kako su se nakit i zlatnina našli u njezinoj torbi, Anica Jurilj je pokušala objasniti sljedećim riječima:

- Ne mogu objasniti kako su se nakit i zlato našli u mojoj torbici, ali on je stalno govorio da će mi to nadoknaditi. Da će mi se iskupiti, rekla je na sudu.

Dnevnik.ba