StoryEditor

Obračun na Badnjak u centru Zagreba: ‘Krvav je izašao iz lifta i samo se srušio...‘

Piše D  /  24.12.2020., 02:12h

Sukob dvojice gostiju hostela na zagrebačkoj Ilici oko 9 sati jutros na Badnjak kuliminirao je obračunom nožem pa je jedan muškarac s ozljedom lijeve ruke završio u bolnici dok je drugog policija privela

Oko čega su se sukobili muškarci na prvom katu hostela i jesu li bili cimeri ili, pak, samo hotelski gosti koji se ne poznaju, nije poznato.

No prema prvim informacijama, za krvavi obračun se doznalo kad je izbodeni muškarac izašao iz lifta kako bi potražio pomoć te se odmah srušio, a svemu je prethodila vika i buka koja je odjekivala hodnikom ali i kroz otvoreni prozor. Ubrzo je na mjesto obračuna pristigla Hitna pomoć te policija.

Zagrebačka policija kriminalistički objavila je da se istražuje mladića privedenog u četvrtak ujutro nakon što je nožem u središtu grada ozlijedio jednu osobu koja je završila u bolnici.

Policija je potvrdila da je jedna osoba ozlijeđena u napadu oštrim predmetom te je hospitalizirana u KBC-u Zagreb, dok je druga osoba koju s tim povezuju privedena na kriminalističko istraživanje.

Navodno se radilo o obračunu dvojice ovisnika kod Ilice 16, a kamere RTL-a su snimile privođenje napadača.

Dnevnik.ba

 

25. travanj 2024 19:04