Article_Top_970x250

Objavljeni detalji krvavog napada u Petrinji, policija otkrila i što je pronađeno kod jednog osumnjičenog

kazneno prijavljeni

Objavljeni detalji krvavog napada u Petrinji, policija otkrila i što je pronađeno kod jednog osumnjičenog

lis 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca uhićenih zbog napada na dvojicu mladića u Petrinji.

Sisačka je policija završila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 18, 29, 33 i 53 godine koje se povezuje s krvavim napadom na dvojicu mladića u Petrinji u noći s četvrtka na petak, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

Istraga je utvrdila da se četvorica muškaraca u noćnim satima sukobila s dvojicom 22-godišnjaka koje su teško ozlijedili nožem i teleskopskim ključem za zamjenu kotača na automobilu.

Kod osumnjičenih su pronađeni predmeti kojih ih povezuju s napadom na dvojac, a kod 29-godišnjaka i automatska puška te streljivo za pištolj. Pronađeni su predmeti oduzeti.

Osumnjičeni 18-godišnjak, 33-godišnjak i 53-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, a 29-godišnjak je uz to dobio i kaznenu prijavu zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja, priopćila je policija.

Dvojica mladića ozlijeđena u napadu, od kojih je jedan pripadnik Hrvatske vojske, na liječenju su u sisačkoj Općoj bolnici.

Dnevnik.ba