StoryEditor
fatalna hrkalović

Objavljene nove golišave fotke bivše tajnice MUP-a Srbije: "Pretvorila je ministarstvo u leglo razvrata i bluda"

Piše desk  /  19.10.2021., 13:29h
Stručnjak za sigurnost Miroslav Bjegović za Objektiv je rekao kako je Hrkalović netko štitio čim se mogla tako, kako kaže, nezrelo i bahato ponašati.

Ime Dijane Hrkalović, atraktivne bivše tajnice MUP-a Srbije, već se danima razvlači po medijima nakon što je  privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine. Procurili su u međuvremenu mnogi neugodni detalji o njezinoj karijeri i privatnom životu, doznalo se da se družila s mafijašima i vođama navijača Partizana, a ministru je iz svog ureda slala provokativne fotografija u crnim čipkastim gaćicama.

U utorak je portal Objektiv došao u posjed novih fotografija tajnice koja na radnom mjestu pokazuje haltere koji proviruju ispod kratke suknje. Fotografije pogledajte OVDJE.

Otkrili su i kako je Hrkalović MUP pretvorila u leglo razvrata i bluda. Kako tvrde sugovornici Objektiva, sastanke u prostorijama MUP održavala je mamurna i pod utjecajem opijata.

“Ured Ministarstva policije služio joj je za pravljenje najvulgarnijih fotografija koje je slala jednom utjecajnom ministru, ali i kriminalcima s kojima je održavala osobne kontakte”, tvrde izvori.

Stručnjak za sigurnost Miroslav Bjegović za Objektiv je rekao kako je Hrkalović netko štitio čim se mogla tako, kako kaže, nezrelo i bahato ponašati.

“Bahato ponašanje bivše državne tajnice može biti isključivo tolerirano od onoga tko ju je postavio na tu funkciju, tj. ministra unutarnjih poslova koji mora snositi odgovornost za njeno ponašanje i za sve kriminalne radnje koje su počinjene u lancu subordinacije. Neshvatljivo je, politički i profesionalno, da netko s 29 godina i samo par godina radnog iskustva može biti na mjestu zamjenika ministra policije. Zato nas, u jednu ruku, ne treba iznenađivati njeno nezrelo i bahato ponašanje s obzirom na moć koju je dobila”, objasnio je Bjegović.

Inače, mnoge kolege Dijane Hrkalović iz studentskih dana bili su iznenađeni njenim strmoglavim usponom. Završila je Filozofski fakultet, bila je jedna od najboljih studentica generacije, a ostavljala je dojam tihe i nenametljive djevojke.

Kad se jednom poslije toga pojavila na fakultetu, netko od kolega ju je upitao otkud ona u političkoj stranci i u MUP-u, pogotovo zato što posao nije u njezinoj struci, doznaje Nova.rs.

 “Odgovorila je nešto u stilu: ‘Ma što me briga, ja sam tamo za sve njih Einstein, mogu raditi što god hoću’, na što su svi dodatno ostali zapanjeni”, kazao je izvor s fakulteta za portal.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 13:19