Objavljena snimka urušavanja tribine u Kolumbiji: Poginulo najmanje četvero ljudi, više od 500 ozlijeđenihSCREENSHOT - Twitter
StoryEditor
korida

Objavljena snimka urušavanja tribine u Kolumbiji: Poginulo najmanje četvero ljudi, više od 500 ozlijeđenih

Piše desk  /  27.06.2022., 10:55h

U ovom trenutku možemo potvrditi da su žrtve dvije žene, odrasli muškarac i maloljetnik. Za zbrinjavanje ozlijeđenih aktivirali smo se sve bolnice s kojima možemo raditi, rekao je guverner za lokalne medije

U kolumbijskom El Espinalu, gradu udaljenom oko 150 kilometara od Bogote, poginulo je najmanje četvero ljudi te je ozlijeđeno više od 500 nakon što se na tradicionalnoj manifestaciji borbe s bikovima urušio stadion. 

Naime, borba se održavala na improviziranom stadionu s montažnom tribinom koja je uslijed prenapučenosti popustila pod svim gledateljima, prenose 24 sata.

- U ovom trenutku možemo potvrditi da su žrtve dvije žene, odrasli muškarac i maloljetnik. Za zbrinjavanje ozlijeđenih aktivirali smo se sve bolnice s kojima možemo raditi - rekao je guverner Tolima Ricardo Orozco za lokalni radio. 

Gradonačelnik Espinala, Juan Carlos Tamayo, potvrdio je nesreću na društvenim mrežama, pozivajući građane da napuste područje. 

- Duboko žalimo zbog ovoga što se dogodilo. Želim zamoliti sve građane koji se nalaze u tom području da se evakuiraju, nadležni već reagiraju na hitnu situaciju, a ozlijeđeni su prebačeni u bolnice. Molim vas, evakuirajmo se, pomozimo zajedno nadležnima da rade svoj posao - rekao je.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:10