StoryEditor

Objavljena snimka spašavanja izmučene djece iz kuće strave u Kaliforniji

Piše D  /  23.01.2018., 03:01h

Roditelji David Allen (57) i Louise Anna (49) uhićeni su i optuženi za mučenje i zlostavljanje djece. Prebačeni su u zatvor Robert Presley s jamčevinom od 9 milijuna dolara po glavi.

Danas je objavljena i snimka koja prikazuje spašavanje djece iz "kuće užasa" nakon što su roditelji uhićeni.


Policija istražuje okolnosti pod kojima su roditelji David Allen Turpin, 57, i Louise Anna Turpin, 49, zlostavljali svoju djecu iza vrata njihova mračnog i prljavog doma.

Par koji je triput putovao u Las Vegas kako bi obnovio bračne zavjete, uhićen je u nedjelju. Oboje su optuženi po devet točaka za mučenje i 10 točaka za ugrožavanje dobrobiti djece te im je određena jamčevina od 9 milijuna američkih dolara.

Vlasti su upozorene nakon što je jedno od djece, 17-godišnja djevojka uspjela pobjeći kroz prozor kuće u Perrisu, 115 kilometara istočno od Los Angelesa, i pozvati policiju. Pozvala ih je s deaktiviranog mobilnog telefona koji je imao mogućnost poziva hitne službe 911.

Policija je prvo pronašla troje od ukupno 13 djece okovane lancima za krevet u prljavoj kući. Djeca su bila pothranjena, a uvjeti u kojima su pronađeni su užasni.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 05:59