StoryEditor
donbas

Objavljena snimka posljednjih trenutaka leta: Ukrajinci srušili ruski zrakoplov, Putin ostao bez još jednog važnog generala

Piše desk  /  04.06.2022., 15:13h

Vjeruje se da je general bojnik Kanamat Botašev bio dio formacije od dva zrakoplova koja su letjela nisko iznad Donbasa. U jednom trenutku njegov zrakoplov vrijedan 9 milijuna funti pogođen je ukrajinskim projektilom.

U medijima se pojavila snimka posljednjih trenutaka 63-godišnjeg ruskog generala kojeg su oborile i ubile ukrajinske snage.

Više od sto dana prošlo je otkako je Rusija započela s invazijom na Ukrajinu, a borbe i dalje ne jenjavaju. U medijima se pojavila snimka posljednjih trenutaka 63-godišnjeg ruskog generala kojeg su oborile i ubile ukrajinske snage. 

Naime, vjeruje se da je general bojnik Kanamat Botašev bio dio formacije od dva zrakoplova koja su letjela nisko iznad Donbasa. U jednom trenutku njegov zrakoplov vrijedan 9 milijuna funti pogođen je ukrajinskim projektilom.

Njegovu smrt potvrdili su njegovi suborci, piše Daily Mail. Vjeruje se da je general bojnik najviše rangirana žrtva zračnih snaga koja je ubijena u Ukrajini, prenosi dnevnik.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 11:14