StoryEditor
srpska influenserica

Objavljen uzrok smrti 21-godišnje influenserice Kristine Kike Đukić

Piše desk  /  20.07.2022., 17:17h

Više javno tužiteljstvo u Beogradu je nakon završetka istrage objavilo da je smrt 21-godišnje influenserice Kristine Kike Đukić nastupila trovanjem opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam.

Kako prenosi srbijanski Kurir, Više javno tužiteljstvo u Beogradu je nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju kaznenog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje kazneno djelo, u vezi s okolnosti pod kojima je nastupila smrt youtuberice i influenserice Kristine Kike Đukić.

"Odluka je donijeta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinirano trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam", naveli su iz tužiteljstva.

Također, dodali su kako su na donošenje konačne odluke utjecali obavljeni razgovori s njoj bliskim osobama, zatim postojanje oproštajnih poruka i činjenica da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubojstvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere.

Podsjećamo, smrt 21-godišnje influenserice Kristine Kike Đukić u prosincu 2021. godine je potresla regiju, a njena posljednja objava dala je naslutiti ovaj tragični postupak.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 10:32