StoryEditor
pucnjava na filmskom setu

Objavili snimku poziva upomoć nakon pucnjave na setu: "Dolazite brzo!"

Piše desk  /  23.10.2021., 17:05h
Objavljena je policijska snimka na kojoj Mamie Mitchell, jedna od članica produkcije filma ‘Rust‘, zove policiju nakon što je Alec Baldwin (63) ustrijelio 42-godišnju snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souza (48).

- Ranč Bonanza Creek, dvije su osobe slučajno upucane rekvizitom. Odmah nam je potrebna pomoć - rekla je Mamie dispečeru. On ju je potom upitao 'Je li bio napunjen pravim mecima?'

- Ne mogu vam to reći. Imamo dvije ozljede od pucnja iz filmskog pištolja - dodala je. 

Na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu. Istraga je u tijeku, a incident se dogodio na snimanju filma.

- Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma 'Rust'. Direktorica fotografije Halyna Hutchins i redatelj Joel Souza nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin - stoji u priopćenju policije.

Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, ali je ubrzo proglašena mrtvom, a Souzu je hitna pomoć dovela u medicinski centar Christus St. Vincent.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 10:16