StoryEditor
huliganski neredi

Obitelj ubijenog navijača prijeti tužbama: Imamo dokaze da ga nije ubio AEK-ovac

Piše desk  /  21.08.2023., 12:28h

Odvjetnici obitelji Michalisa Katsourisa, navijača AEK-a koji je ubijen u huliganskim neredima u Ateni, Christos Mavromatis i Stavros Georgopoulos, oglasili su se jučer kasno navečer i prenijeli izjavu obitelji.

U svom priopćenju odvjetnici navode da informacije da iza ubojstva Michalisa možda stoji navijač AEK-a ne odgovaraju stvarnosti. U nastavku prenosimo priopćenje:

"Optuži drugu stranu za ono što si ti kriv", Joseph Goebbels, ministar propagande nacističke Njemačke.

Vi očito ne poštujete Michalisa (za poštovanje mrtvih treba imati dušu).

Očito nemate poštovanja prema njegovoj obitelji.

Očito nemate poštovanja prema onima koji se bore za otkrivanje istine (sucima). Ali ovakvo iskrivljavanje stvarnosti, to stvarno ide predaleko.

U posljednjih nekoliko sati TV postaja SKAI objavila je vijest da neki policajci smatraju mogućim da je za ubojstvo Michalisa Katsourisa kriv navijač AEK-a koji je bio pored njega tijekom nereda.

Budući da ova verzija ne odgovara stvarnosti, izjavljujemo da ćemo se svim pravnim sredstvima boriti protiv:

  • svakoga tko pokušava oprati odgovornost s policije i sa, za svako društvo opasnih, nacističkih huligana iz Hrvatske, kao i njihovih pomagača u Grčkoj
  • svakoga tko pokuša previdjeti ili promijeniti elemente slučaja
  • svakoga tko pokuša zataškati tragični događaj i svesti ga na ozljeđivanje iz nehaja

A budući da zbog tajnosti ispitivanja ne možemo ulaziti u detalje, upozoravamo vas da postoje čvrsti dokazi protiv ove posljednje verzije", navodi se u izjavi odvjetnika ubijenog Michalisa Katsourisa.

Dnevnik.ba

07. prosinac 2023 07:07