StoryEditor

Obitelj muškarca stradalog u potjeri tvrdi da je ubijen, policija negira optužbe

Piše D  /  31.07.2020., 02:07h

Portalu Klix.ba obratila se majka muškarca koji je poginuo tijekom sinoćnje policijske potjere u Sarajevu, a koja tvrdi da njezin sin nije preminuo zbog niza nesretnih okolnosti nego da je ubijen.

"Znam da sam vidjela sina koji na vratu ima ranu. Bila sam u mrtvačnici i slikala tijelo. Na vratu je rana bila zalijepljena, pa sam je ja odlijepila i vidjela sam da je pucano u vrat na desnoj strani. To je rana od vatrenog oružja. On nije skočio 100 posto. Ako skočiš onda nešto slomiš, a ne ostaneš mrtav. Tvrdim da su ga ubili", rekla je Hatidža Hadžagić.

Tvrdi da je pokušala razgovarati s policijom, ali da joj nitko nije mogao dati informacije koje smatra važnim.

Portal Klix.ba se obratio Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Sarajevo, a odgovor na upit o tvrdnjama obitelji Hadžagić dao je glasnogovornik Mirza Hadžiabdić.

"To nije točno. Prema izvještaju s mjesta događaja, pregledom tijela nije utvrđena bilo kakva prostrjelna rana, a obdukcija će pokazati točan uzrok smrti", rekao je Hadžiabdić.

Podsjetimo, u izvještaju se tvrdi da je "osoba tijekom bijega skočila s podzida određene visine, zadobivši tom prilikom tjelesne ozljede, zbog čega je policija pozvala Hitnu pomoć na mjesto događaja i tijekom ukazivanja liječničke pomoći navedena osoba je preminula".

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:21